Case: SRS Restaurants

Vi har haft æren af at samarbejde med SRS Restaurants, og på blot 6 måneder har vi opnået imponerende resultater med vores reklameindsats. Vores kampagner på Facebook og Instagram har ikke kun tiltrukket opmærksomhed, men har også leveret den bedste performance, SRS har oplevet i de sidste to år.

150 Leverancer på 6 Måneder

Samarbejdet har resulteret i over 150 leverancer på blot et halvt år, hvilket vidner om den succes, vores strategiske reklamer har skabt. Vi har hjulpet SRS med at nå ud til deres målgruppe og øge deres leverancer markant, hvilket har styrket deres position som en af de førende restauranter inden for deres niche.

Rekordperformende Facebook og Instagram-annoncer

De reklamer, vi har skabt for SRS, har sat nye standarder. Ikke alene har de performet bedst på både Facebook og Instagram, men de har også overgået tidligere kampagner fra de seneste to år. Dette skyldes vores målrettede tilgang og nøje udformede content, som har engageret publikum og drevet konverteringer.

Konklusion

SRS Restaurants har oplevet en markant stigning i både synlighed og leverancer takket være vores effektive kampagner. Vi er stolte over at have skabt de bedst performende annoncer for dem i årevis, og resultaterne taler for sig selv – 150 leverancer på blot seks måneder!

Lad os starte 
noget fantastisk!

Vores team har sammensat mange resultatgivende digitale indsatser gennem markedsføring på digitale medier, SEO optimering, samt konverteringsoptimering af hjemmeside og webshops. Vi kan gøre det samme for dig. Lad os endelig høre fra dig, så vi kan komme med en strategi for din vækstrejse.
Anmod om et tilbud
📞
crossmenu