Case: Swae Lee

I 2022 fik vi en unik mulighed for at følge en af USA’s største rap-idoler, Swae Lee, under hans besøg i København. Swae Lee, med over 40 millioner månedlige lyttere og mere end 8 milliarder streams på Spotify, har cementeret sin status som et globalt musikfænomen, og det var en ære at være en del af dette eksklusive event.

En international superstjerne i hjertet af København

Swae Lee er kendt for at levere spektakulære optrædener, og hans besøg i København var ingen undtagelse. Vi havde fornøjelsen af at følge ham tæt under dette besøg, hvor vi fik et unikt indblik i både hans professionelle og personlige sider, mens han interagerede med sine fans og indtog byen med sin karisma.

Over 40 millioner lyttere – En global sensation

Swae Lee’s imponerende statistik taler for sig selv: med over 40 millioner månedlige lyttere på Spotify og over 8 milliarder streams, er han en af de mest streamede artister i verden. Denne globale succes afspejlede sig også i den massive fan-opbakning, han oplevede under sit besøg i København.

Konklusion

At følge Swae Lee under hans besøg i København var en oplevelse ud over det sædvanlige. Med hans enorme popularitet og stjernestatus var det et privilegium at få et nærbillede af en kunstner, der har påvirket musikscenen på tværs af kontinenter.

Lad os starte 
noget fantastisk!

Vores team har sammensat mange resultatgivende digitale indsatser gennem markedsføring på digitale medier, SEO optimering, samt konverteringsoptimering af hjemmeside og webshops. Vi kan gøre det samme for dig. Lad os endelig høre fra dig, så vi kan komme med en strategi for din vækstrejse.
Anmod om et tilbud
📞
crossmenu