MODO Partners 2023 Logo

Grafisk design

Gør et varigt indtryk med vores enestående grafiske designløsninger. Vores talentfulde team skaber visuelt tiltalende designs, der styrker dit brand, tiltrækker opmærksomhed og formidler din virksomheds budskab med stil. Udmærk dig med vores førsteklasses grafiske løsninger, uanset om du er den lille iværksætter eller det den etablerede entreprise.
Anmod om et tilbud
Grafisk - Startup

Fra 3.900,-

Simpelt logo
3x revisioner
Printklar filpakke
Webklar filpakke
Logoguide
Kompliceret logo
Visuel identitet
Branding
Optionelt
1x filgenerering til tryksag
+ 1.595,-
Anmod om et tilbud
Grafisk - Prestige

Fra 28.900,-

Alt fra Advantage
Branding
Visuel identitet
Logo
Komplet filpakke
Udviget logoguide
Optionelt
Konsultationstimer
1050,-/time
Anmod om et tilbud
Grafisk - Advantage

Fra 13.900,-

Alt fra Startup
Visuel identitet
Logo
Komplet filpakke
Udvidet logoguide
Optionelt
1x filgenerering til tryksag
+ 1.595,-
Anmod om et tilbud

Hvad er et brand?

Et mærke, en identitet, en personlighed. 

Et brand er en virksomheds karakter og profil, som skal adskille sig fra konkurrenterne. Forbrugeren af dit brand skal have en unik oplevelse af hele interaktionen med virksomheden. Det er under denne interaktion at virksomheden skal efterlade stærke og positive indtryk på forbrugeren, så forbrugeren fremover associere virksomhedens logo, farver, ydelser, og værdier, med noget positivt, og derfor vender tilbage.

Det er altafgørende for en virksomheds sucess at forstå alvoren i at investere og opbygge et brand som efterlader kunder med lysten til at vende tilbage. Hos MODO Partners udvikler, opfrisker, og administrerer vi, alle typer af brands både store som små.
Anmod om et tilbud
Udvikling af visuel identitet

Det siger vores kunder om vores grafiske design

Reitan Byg

Vi brugte MODO Partners til en komplet overhaling af vores visuelle identitet og branding, heraf både logo og hjemmeside. God pris, kan varmt anbefales. Ydermere fik vi hjælp til opsætning og markedsføring på sociale medier.

HAB - Den Boligsociale Helhedsplan

Vi har længe arbejdet på tværs af vores mange forskellige afdelinger, uden et uniformt udtryk for hvem vi er, og hvad vi står for. Vi valgte at få genopbygget vores kendemærke og visuelle identitet igennem Ludvig fra MODO Partners. Alle afdelinger er tilfredse med det udførte arbejde, og har følelsen af at hver afdeling nu bliver repræsenteret i vores logo, samt digitale udtryk.

Lad os starte 
noget fantastisk!

Vores team har sammensat mange resultatgivende digitale indsatser gennem markedsføring på digitale medier, SEO optimering, samt konverteringsoptimering af hjemmeside og webshops. Vi kan gøre det samme for dig. Lad os endelig høre fra dig, så vi kan komme med en strategi for din vækstrejse.
Anmod om et tilbud
📞
crossmenuarrow-right